Høstens store prosjekt er vinterhage

Vi har lenge snakket om å bygge vinterhage på deler av verandaen og i høst går det fra drøm til virkelighet :)
Høsten er her for fullt allerede med regn nesten daglig, og her som vi bor betyr det som regel at da regner det fram til julesnøen kommer. Så det er med andre ord ingen tid å miste.
Planleggingen er ferdig, taket ligger og venter i garasjen, så nå er det bare å bestille skyvedører og vinduer og ikke minst komme igang med å støpe og snekre.
Jeg gleder meg :)

Tak, skyvedører og fastvinduer kjøpes på grønt fokus, resten snekrer sjefen sjøl :)

http://www.grontfokus.no/index.pl?Vinterhage=Vinterhage&VismagrNiv=2&grID=30000&Niv1Ref=30000&avd=2
Kanskje dette blir min nye utsikt til vinteren?

5 kommentarer

leirabestas

13.09.2010 kl.12:47

Så heldige du er,har masa om en lun krok i hagen i noen år,må nok mase en stund til eg.Lykke til med prosjektet

Grete

13.09.2010 kl.14:38

leirabestas: Ja du må nok bare fortsette å mase. Jeg tenker at en slik vinterhage blir som en forlengelse av sommeren, ut i sola litt tidligere på våren og litt lenger om høsten.

Hanne

14.09.2010 kl.19:08

Åh, nå fikk jeg inspirasjon til å lage min egen vinterhage, Grete! Når jeg får mitt "eget" hus vel og merke. Hmm.. Kan man gjøre det som en koselig verandahage med brostein, bed, tremøbler og pledd tro, men med integrert varme som i et drivhus (eller innomhus), mon tro?

Det hadde vært perfekt for meg som missliker den mørke, vekstminimale vinteren =)

Grete

14.09.2010 kl.20:04

Hanne: Du må titte litt inne på sidene til grønt fokus, de har noen kjempefine frittstående hagestuer/drivhus i gammel engelsk stil. Der kan man godt ha brostein som gulv og terassevarmer :)

Hanne

14.09.2010 kl.22:56

Det høres ikke så værst ut det, altså. Har alt lagret siden som favoritt.

SV: Tror nok ikke Afrika blir feil, altså. Hehe. Skal nyte "ungdommen" mens jeg har den, og oppleve slikt jeg antagelig aldri får mulighet til senere i livet. Jeg lærer nok litt om livet på veien også :-)

Skriv en ny kommentar

Grete

Grete

49, Farsund

Velkommen til min hverdagsblogg :) Min blogg handler om alt fra familie og helse til hunder, hage og systua mi :) Kroniske ryggsmerter har gjort meg til hjemmeværende på heltid. Sommeren 2012 tok jeg det store skrittet og opererte inn 3 titanskiver i ryggen noe som har gitt meg mindre smerter og en bedre hverdag :) Jeg har en egen syblogg, den kan du besøke her: trollmordesign.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits